torstai 5. huhtikuuta 2012

Hyvää Pääsiäistä!


Siinä se nyt on, oman pienen rakkaan eka ite istuttama rairuoho. Tai ohra. Whaeva. Pikkumies on sairastellu koko viikon, vähän nuhanen ja kuumeillut. Ja tehnyt ylös molempia kulmahampaita. Mies oli alkuviikon kotosalla ja minä nyt loppuviikon. Hoitopaikasta käytiin eilen tämä istutus hakemassa kotiin, ihana :) Kertoivat, että kovin tarkkaan ja keskittyneesti poika oli siemeniä multaan pudotellut. Ja minä tietysti poden "Huono äiti"-syndroomaa kun en oo tajunnut lapsen kans askarrella rairuohoa purkkiin.. :/ No, huomenna tehdään parit virpomis-oksat ja ompelen vanhoista verhoista trulli-vaatteet, niin ehkä se korvaa sit sen menetetyn ruohon istutus kokemuksen..?! Hyvä tietää kuitenkin, että kiinnostusta multa-hommiin on. Tietääpä sitte kenet nakittaa kasvimaan laitto puuhiin :D Ja noita-hommissa ajateltiin käydä vain mummuillla ja papoilla, kai ne on tajunneet hankkia munia säkkikaupalla, että äitillekkin riittää.. =)



Oon tässä nyt sit parin kotipäivän kunniaks koittanu aina tilaisuuden tullen vähän ommellakkin.
Hommasin uuden housukaavan, johon tuli kuminauhavyötärö. Ihan kiva malli. Omalle pojalle tein tuosta ihanasta JNYn kone-interlocktrikoosta siis byysat. Resorit kivan pitkät, lisää mukavasti käyttöikää. Toki vähän vielä snadisti isot, tein koossa 86cm, kun tällä hetkellä pääsäntösesti vielä 80cm käytetään. Mut tosi kivat kuitenki!

Niin ja sit toi hamonen :) Oli siipale tota Hilcon sieni-interlockkia vielä ja sehän just riitti 62 cm hameeseen. Jeee! Myyntiin.



Miten noi lahkeet näyttää erivärisiltä...?!?!?!?!?
Meillä oikeesti on kamera sanomassa kohta POKS.. joko se alkaa näissä kuvissaki näkyä D:

Näissä siis lahjeresorit kaksinkerroin käännettynä vielä.


Ja hamosesta innostuneena tein toisenki.
Piparikukka-joustofroteeta, koko 86 cm. Myyntiin.


Ja loppukevennyksenä karvanen kaveri nauttii auringosta. Viikon päästä sunnuntaina pitäs sen kans lähtiä näyttelyyn... jotenki nyt ei hotsittas, mutta pakko kai se on kun on maksettu :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti