sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Mihin se viikonloppu taas....?!

Nojoo. Nyt näyttää siltä että kerta viikossa ois ehkä mulle nykyjään sopiva bloggaus-tahti =) Tääkin viikonloppu on ollut jotenkin niin vauhdikas, ettei oo mitään NÄKYVÄÄ saanu aikaseks, mutta kuitenki koko ajan jotain tuuskannu. Eilen käytiin koko perheen voimin kaupungissa tekemässä viikon ruokaostokset (jepjep, huomenna kuitenki pitää jotain hakea :D ) ja samalla kattelemassa uutta kameraa. Tuolla 10 vuotta vanhalla pokkarilla sais jo heittää, vaikka sitä vesilintua.. No, uutta ei vielä löytynyt. Metsästän viime vuotista Canonin Powershootin mallia, ja joka paikassa tietysti on vain sitä tämänvuotista. Mut huomenna käväsen työpaikan vieressä olevassa valokuvausliikkeessä.. josko ne sais edes jostain tilattua. Tai sit pitää harkita sitä uudempaa ja KALLIIMPAA mallia.. :/  Samaisella reissulla tietty "eksyttiin" Heseen.. Pikkumies veti kaksin käsin ranskiksia, NAM :) Äitin poika!

Tänään oon treffannu ystäviä, IHANAA <3 Aamulla leikoin vähän kankaita valmiiks, yks tilaustyö t-paita ja hame ja omalle murulle kokeiluna yks leggings kaava. Tarkotus oli tänään ommella, mut jotenki nyt tuntuu, että jos sen hamosen saisin edes tehtyä. Kun lupasin sen työkaverille huomiseks.. :) Sit käytiin ihanaisten syöppärijengin naisten kans Pedrinassa syömässä. Nams. Ja nyt iltapäivällä vielä ystävän luona kylästelin pojan kans. Laatuaikaa siis koko päivä vietetty. Nyt poika on jo yöunilla ja huomisen ruoka on uunissa tulossa. Ois siis SE hetki päivästä kun äiti sais relata. Mut ei, äiti alkaa ommella :) tai relaamista kai sekin on!

Ja niin, viime viikonloppuna olin koiran kans siellä näyttelyssä. Meni ihan kivasti! Kehä tosin alkoi öbaut tunnin myöhässä, ja koira alkoi oleen jo aika väsähtäny. Pelkäsin että joudun hinata sitä perässäni siellä, mut onneks sain sen herkkujen kans viriteltyä skarppiin kuntoon. Tuomari arvosteli koiran EH:n arvoiseks. Ihan jees. Nyt uusia ilmoja vaan kehiin, tässä lähistöllä ois kesän aikan 4 näyttelyä, mihin meinasin ilmoittaa..

Yritin tässä epätoivosesti ladata sillä vanhalla rämällä pokkarilla otettuja kuvia, mut jotenki tää ei nyt onnaa. Ensinnäki, bloggeri on muuttanu ulkoasuansa ihan täysin. Okei, selviin siitä kyllä, mut kuvien lataus ei nyt ainakaa tällä hetkellä toimi. Ja mokkulakin pätkii koko ajan. ÄH JA PUH. Luovutan :D

Alan kaiveleen ompelukonetta esille :)





2 kommenttia:

  1. Nelli kans vetää ranskalaisia ja nyt se ryökäle on oppinu jo hampuriaisen makuunkin ;D Kohta joutuu tilaamaan jo oman annoksen neidille!

    Ja arvaa, ainoa asia, joka me päätettiin, että MEIDÄN LASTA EI SITTEN VIEDÄ ROSKARUOKALOIHIN HETI PIENENÄ!!
    No minkäs mahtaa, ku toinen on niin huono syömään, et sama se on sillon käydä, kun ees joku maistuu ;D

    VastaaPoista
  2. hahaaa, SAMA :D Tai siis tuo poikahan syö mitään vaan, mutta "meidän lasta ei sitten mihinkään roskaruokaloihin opeteta" :D no, minkäs teet kun äitille ja isille maistuu.... * nolona *

    VastaaPoista