lauantai 14. huhtikuuta 2012

ompeluksia, taas :)




Räntää sataa mutta täällä fiilistellään jo kesää :) Eka teeppari-kokeilu pojalle. Tein koossa 92cm, vähän iso vielä, mutta eiköhän se parin kuukauden päästä ole jo jees. Tai mitäpä se haittaa vaikka reiluhko onkin. Tää siilikangas on kyllä mun lemppari! Onneks sitä viimeks vielä ainaki oli paikallisessa kangaskaupassa, saapi toivottavasti siis lisää vielä kun seuraava inspiraatio iskee :)



Ja sit muutama hamonen, myyntiin, kun ei näille omaa käyttöä ole ;)

Tässä 62 cm, velourista.



Ja toinen mokoma koossa 86cm.
Nämä siis on huutiksessa.



Pari pipotilausta tuossa ois, mut ne taitaa jäädä huomis-illalle tai alkuviikkon. Ja ystävältä sain hänen tyttärensä mittoja, synttärilahja pöksyt ois sitte työn alla hänelle. Ja siskon pojallekkin jotain. Ja kummipojallakin ois synttärit muutaman viikon päästä. Että ois täsä, hommaa :) Mutta se on vaan kivaa!

Huomenna tämä äiti lähtee koiran kans viettämään päiväksi laatuaikaa Vaasaan näyttelyyn ja sieltä koukkaus kotimatkalla Vähäkyröön ystävän ja kummitytön luokse kylästelemään. Mies ja poika saavat viettää keskenänsä täällä kotosalla laatuaikaa. Tuumasivat pappalla kävästä, siinähän se päivä menee mukavasti.

Nyt kaivetaan ihan yli-täytetty pizza uunista ja aletaan mutustaamaan... löytysköhän kaapista lasillisen verran punkkua...?!?!? =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti