sunnuntai 10. kesäkuuta 2012


ah, nyt toimii! eilisen illan pakersin hyttysten keskellä mun pienessäisossa perenna penkissä. Sieltä sai vuohenjuuria ja särkyneitä sydämiä jakaa oikeen isolla lapiolla, sen verran hyvin oli kananpaskat tehonnu.Työmaata sinne vielä jäi, mä kun karkasin hyttysiä pakoon sisälle kesken homman. Tarkoitus oli tänään jatkaa, mut täälä onki kivasti satanu vettä koko päivän. Tänään piti myös käydä vielä puutarhalla yks keikka, autokatokseen jotku amppelit hakee ja terassin reunapenkkiin jotain väriä, mut ei sitten oikeen inspiroinu, kun tää keli on tämmönen.. ankee. Aamupäivällä oli hetkellisesti kuivaa, joten kerettiin pojan kans kököttää vähän aikaa hiekkalaatikolla hyttysten syöttinä. Mies pesi terassikalusteita, tai lähinnä virutteli siitepölyt niistä pois ja roudas autokatokseen kuivumaan. Ne pitäs petsata. Samoin kuin terassi. Viime kesänä jäi käsittelyt tekemättä ja nyt on kyllä sen näköstä värkkiä että... :D Mut pääsis tosta siitepölystä ensin eroon... sitä on ihan törkeesti, meillä kun on tässä näitä mäntyjä ihan omiin tarpeisiin.

Kasvimaakin on laitettu, hernettä, porkkanaa ja muutama punajuuri siellä odottelee kesäkelejä. Kasvihuone "kaappiin" laitoin tomaatteja ja yhden paprikan. Ja parit auringonkukat siellä on itämässä... pitäskin muuten käydä kameran kans sielläkin nurkalla :)

Toi kärhö on ihanasti ryöpsähtäny. Viime kesänä sen äidiltäni juurakkona kiikutin meille, kun se oli jäämässä uuden terassin jalkoihin. Hyvinhän tuo onneksi lähti meilläkin kasvamaan!



Pojalle pakersin yks aamu tämmöset housut, ja lisää pitäs vielä duunata kun tyhjensin kaapista vanhoja/kulahtaneita pois. Osan hyvistä vaatteista laitoin huutikseen myyntiin, jospa niille uusi omistaja sieltä löytys.


Nämä paidat lähti perjantaina yhdelle pikkupojalle, toivottavasti ovat mieluiset :) Pitäs tuolle omallekkin tehdä, kunhan vaan tulis ne t-paita kelit!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti