keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Hello Kitty!


Kurnau! Tässä viime viikon "askartelu". Hello Kitty-pöksyt. Nämä lähtivät lahjaksi sunnuntaina 2 vuotta täyttävälle ystäväni pienelle Hello Kitty - fanille. Tarkoitus oli alunperin aplikoida kissa takamukseen, mutta totesin sitten että eihän tyttöraukka näe kissan kuvaa sieltä ollenkaan, joten ehkä parempi näin, että saapi lahjan saaja itsekkin ihastella kisun kuvaa. Toivottavasti pöksyt ilostuttavat pientä kissa-fania :)


Oma poika näihin ainakin ihastui kovasti. Valmiit housut roikkuivat keittiön tuolin reunalla, ja kun poika huomasi kissan kuvan, häneltä lensi palapeli käsistä heti, ja hän osoitti housuja ja ihasteli "ooh.. ooh... ohhh" ja kuulosti kovin hämmästyneeltä. Sitten hän haki housut ja toi ne mulle sohvalle ja näytti kissan kuvaa. Kerroin että se on "kissa". Kohta poika jo riepottikin housuja ympäri huuhollia ja hoki "kisssssa, kisssssa, kisssssa". Ässä suhahtaa siis varsin mallikkaasti. Ja tämän jälkeen kaikki kissssssat on olleet IN. Eilen ruokakaupassa mentiin postikorttihyllyn ohi, ja sieltähän söpö kissakortti suorastaan tuijotti meitä ja poika komensi heti: "kisssssa, kissssssa, kissssssa". No, mitäpä siinä äiti voi tehdä muuta kun ostaa kissssssakortin pojalle :) Ihana! Pitääköhän mun nyt pojallekkin tehdä tämmöset....?!?!?!?! :D

Muuten on ompelu osastolla ollut aika hiljaista. Kova into ois kyllä tehdä, mutta aika tuntuu olevan NIIIIIN kortilla. Kun ois 100 muutakin asiaa, ja nyt varsinkin pihalla ois hommia vaikka kuinka. On tämä priorisointi vähän hankalaa. Tästä päivästä tuli kotipäivä meillä, jospa siis jossain välissä ehtis. Mulla oli aamulla ihan törkiä päänsärky, isäntä oli lähteny töihin jo viiden jälkeen, joten mun ei auttanu muu kuin hammasta purren kiikuttaa poika hoitoon ja tulla takaisin kotiin potemaan. Nappia naamaan ja unta palloon. Sitten puoli 11 aikoihin hoidosta soitettiin että poika oksentaa. Hain kotiin, ja päätäkin särki edelleen. Nyt onneks on jo helpottanut, ja poikakin on päikkäreillä. Ei se kyllä sen kummemmin kipeältä vaikuta, toivottavasti ei tulekaan eikä enempää oksentaisikaan. Ja, toivottavasti MINÄ en tule kipeäksi, koska perjantain ois lähtö työporukan laivareissulle...!!! Junaliput on jo hukassa, mutta saahan niitä uusia :) Ehkä mä nyt alan etsimään niitä TAAS kerran. Pakkohan niiden JOSTAIN on löytyä!

1 kommentti:

  1. Kiitämme paljon ihanista pöksylöistä!!
    Mun piti teitäkin kutsua kakuttelemaan, mut sähän lähditkin sitten sinne reissuun ;D
    Onneks oli hyvä reissu ja pysyit ilmeisesti terveenäkin! ainakin fyysisesti ;D

    VastaaPoista