sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Perennapenkin uumenissa..






JEEEE! Tämähän toimii!! Nyt tulee se postaus minkä kanssa ähelsin viikko sitten! Kävin siis tonkimassa perennapenkkiä. Olihan siellä elämää kaiken sen roskan alla, kunhan vain esiin kaiveli! Jopa ne ruusut, jotka viime syksyn kaivoin ylös oli vielä hengissä. Siinä ne, multapaakkuineen, könötti just tasan siinä mihin syksyllä jätin. Ilman mitään suojausta olivat siis hengissä talvesta selvinny. Kiva! Nyt pitäs vaan kattoo mihin ne tuuppaan seuraavaksi :)


Tämä viikonloppu on ollut pihahommien kannalta vähän hankala. Eilen satoi vettä KOKO päivän.. tosi ankeeta. Käytiin sit iltapäivällä kaupungissa, hakeen vaippoja ja koiranruokaa, siinäpä tärkeimmät :D
Tänään käytiin Teletapin serkkupojan 2-vuotis synttäreillä. Vauhtia piisas uusien lelujen kans ja traktorit sai kyytiä! Oltiin aamulla jo kymmeneltä liikenteessä. Sitä kun aikasin herää niin... :) no, nyt onki loppupäivä könötty kotosalla. Ihan hirvee tuuli, ei yhtään kiinnosta ulos lähtiä. Jospa illaksi vähän laantuis että pääsisin edes koiran kans lenkille... edellisestä kerrasta kun onkin.. kröhöm.. ;)


Perjantaina pyörähdin pikaseen kaupungilla töiden jälkeen, ja sattumalta Lindexin alennusreksissä oli pojalle pari sopivaa paitaa, kaikki puoleen hintaan. Pakkohan ne oli ottaa :D Ja noi oikeanpuoleiset on käytettyjä, siis löytöjä facebookin kirppispalstoilta. Ompelukoneen kans ei kauheesti oo yhteistyötä tehty. Ei kertakaikkiaan oo ollu aikaa!!! en tajua, miten tää on menny näin. Mut, äskön tossa surautin kasaan tämmöset pöksyt. Mulla on noi ollu leikattuna jo varmaan kaks viikkoo, eka kokeilu tommosella leggings-kaavalla. Ihan kivat tommoset, hmm, "kotikalsarit" :D Meni siis heti käyttöön :)



 Sit meille on tulossa Metsolan ruskeesta walmet kankaasta tehty hiaton haalari. Ja huutiksesta voitin Villervallan tähti-teepparin.. ja ja ja, mitäs muuta. Nii, yhestä nettikaupasta löysin vielä kauan metsästämääni Metsolan vihreetä walmetti joustofroteeta. 24.4. sen tilasin, ja eilen soittelin perään kun ei ole kuulunut!! siellä oli joku viikonloppu-duunari töissä joka osas kertoa tasan sen että "tässä lukee että toimitettu", mutta ei mitään muuta, ei edes päivämäärää että koska :D No, jos ei ala ens viikolla kuulua, soitan uudestaan. Maksoin sen kankaan kuitenki heti siinä samalla ko tilasin..



Ja noi tirpat tuola pihalla, kattokaa nyt oikeesti. Täälä on fiiwis välillä kuin Hitchkokin linnuista, oikeesti! Ihan hirvee parvi tommosia pikkutirppoja nyt meillä pyörii. Isäntä on ainaki 5 kertaa nyt kahden päivän aikana käyny täyttämässä lintulaudan ja nuo ahmatit vetää kaikki! Talvellahan ei jostain syystä lintuja näkyny, mut NYT senki eestä. Äkkiseltään arveltuna noita on joku semmone 30-50 linnun parvi. Ja tossa kuvassa siis näkyy ehkä puolet siitä. Järripeippo on tunnistettu ihan varmasti, ja kai noi muut on jotain varpusia, vihervarpusia, mitä lie. Niin ja on siinä punatulkkujakin pyöriny ja sinitiaisia.

nojoo, isännät jännää sohvalla jääkiekkoa, taidan mäkin liittyä porukkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti