keskiviikko 23. toukokuuta 2012

sitä sun tätä.


Noniin. Täälläpä ollaan kotiuduttu risteilyltä. Oltiin pe-la työporukan kans pikku reissussa Turku-Tukholma välillä. Laiva ei keikkunu liikaa ja kaikki meni hyvin. Discon tanssilattialla viihdyttiin aamuun asti ja sen kyllä huomas sunnuntaina tönköistä jaloista! Olo oli muutenkin hieman, hmm, räytynyt, mutta hyvinhän tässä on jo puoleen viikkoon mennessä toivuttu :D


Kävin tossa koiran kans iltapisulla pihalla (niin, siis koira kävi) ja nappasin samalla kameran mukaan. Perennapenkki voi hyvin So Far. Toivottavasti saisin jostain roudattua vielä lisää juurakoita sinne, tilaa kun on... kröhöm... ;) Vähän pimeitä kuvia kun ilta-aurinko ei enää osunu näihin..


Orvokitkin on kohta pari viikkoa tossa killunut. Muita kesäkukkia en oo vielä uskaltanut hommata. Kasvimaan teko värkit on hommattuna, mutta aikaa ei ole vielä sitä varten löytynyt.. josko viikonloppuna.


Eilen iski ankara ompelun hinku, mutta en sit millään jaksanu. Tänään totesin että nyt on PAKKO pistää hösseliks, koska aamulla tajusin että lapsen lähestulkoon kaikki pöksyt on jo liian lyhyitä. Tekasin sitten pikaseen tämmöset, ja mietein samalla että parit superihanat lyhyeksi jääneet housut vois kyllä varustella uusilla pidemmillä resoreilla, sittenhän niillä ois kovastikkin lisää käyttöikää :D konstit on monet!


Lauantaina ois taas koiranäyttely, tällä kertaa Oulaisissa. Aamulla pitää jo olla menossa, kehä alkaa 10 jälkeen. Jippii :) Pikku mies viedään sit tullessa mummulle ja papalle yöksi. Saatas miehen kans käydä pitkästä aikaan vaikka leffassa tai syömässä. Tai molempia :) Mut nyt, äkkiä saunaan ennen kuin Greyn Anatomia alkaa... Pye!!

4 kommenttia:

  1. Sama osoite täälläkin huomenna; Oulaisten koiranäyttely.:) Ja laita vaan kone surisemaan niitten 2 teepparin osalta, mutta ei kiirettä, tee ku ehit.:)

    VastaaPoista
  2. okei, teepparit työn alle siis, kiitos :)

    VastaaPoista
  3. Hyvä.:)
    Mä taisin muuten bongata sut koirakehästä, ku oottelin samaan kehään pääsyä sivummalla.

    VastaaPoista
  4. ah, sä sit pääsit todistamaan meidän "hienoa" esitystä kehässä :D :D Oisit tullu nykäseen hihasta!

    VastaaPoista