keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Näyttely-sepostusta


Hoh, tästä tulee nyt näyttely-sepostus-postaus, kun tää bloggeri suostu lataaman tähän vain koirakuvat, ei muuta =) sooooriii....

Oltiin siis lauantaina Oulaisissa näyttelyssä. Sää oli suosiollinen ja tuomari myös, kun katsoi meidän karvasen kaverin ihan ERI:n arvoiseksi. Kaikesta kohelluksesta huolimatta :) Nimittäin, kehässä meni niin kauan hyvin kunnes oli aika tyyrätä koira kauniisti tuomarin eteen näytille. Hippohei meidän naistenmies bongas jonku megamuikeen narttu-hajun just siitä kohti mihin hänet asetin. Jippijai ja vielä JEI, voitte arvata miten jatko meni... :D  Piski nenä maassa ja mä yritän hyvällä sitä tempoa ylös ja saada "tähän maailmaan" takasi, kun ei kehtaa siinä kaiken kansan toljotettavana alkaa varsinaisesti piskille mesoamaankaan :D No joo, että se aika mikä ois pitäny olla nätisti, meillä meni tähän säätämiseen. Onneks tuomari oli kiva ja tuli keskeyttään meidän hommelit ja sano jotain tyyliin "kiitos hei".  Huoh!! :D Nurmikentät, ehkä paskin alusta ikinä koiranäyttelyille. Tai meidän koiralle. Ja silti me ollaan tänä kesänä vielä kahteen "ruoho-näyttelyyn" menossa.. Jep, ainaki yleisö viihtyy!


Näyttelystä suunnattiin makkarakojun kautta kummipojan ja teletapin serkun 4-v synttäreille ja sieltä ajettiin teletapin mummulle ja pappalle ja dumpattiin poika sinne. Miehen kans käytiin iltasella oikeen kuulkaas ravintelisa syömäsä, sitte kotia saunaan ja NUKKUMAAN! pikkusen oli jostain univelkaa kertyny, vedettiin unta palloon huimat 12 tuntia. Oli aikasta siistiä!


Sunnuntaina hain pojan aamusta kotia, samalla pyörähdettiin siskon synttärkaffilla ja loppupäiväks kotia pihahommiin. Oli niiiiiin mahtis ilma että sain jopa kasvimaankin väkerrettyä. Tossa oli vähän suunnitelmia että ens viikonloppuna haettas kesäkukat ja muut tsydeemit, mutta kattoos nyt kun lupas vähän surkiaa ilmaa.. että röhnätäänkö sitte vaan sisällä koko viikonloppu.

Räpelsin muuten äskön huutikseen yhet Metsolan housut, LipFisihn paidan ja Me&I - haalarit. Että jos jollain kiinnostaa  niin vinkkivinkki :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti