perjantai 6. tammikuuta 2012

Heippa vaan, joulukuusi!


nähdään ensi jouluna! Siis, kuten loppiaisena kuuluukin, kuusi heivattiin pihalle. Tarkemmin sanottuna se kököttää nyt keittiön ikkunan alla lintulaudan vieressä. Jospa ne talitiaiset, hömötiaiset, sinitiaiset, punatulkut ynnä muut viihtyisivät laudalla paremmin. Viime aikoina muutama punatulkku on vain laudalla pyörähtäny, mihin ne kaikki muut tiaiset on kadonneet.. :/ Harmi, sillä Teletapin kans niitä oli mukava ikkunasta katsella. Liekö uudenvuoden pommit säikäyttäny tiehensä..


Joulukukkien ja muitten "härpäkkäiden" tilalle tuli ruusuja. Ihania. Vähän siivotessa ja järkkäillessä meni muutenkin tämä päivä. Hetki sitten tultiin pihalta, ulkoiltiin posket punaisiksi! Lumihommia oli jonkin verran koska koko päivän on ohuelti sadellut. Ja Teletappi sai kyytiä polkutraktorilla. Ja koira juoksi pallonsa perässä. Toivottavasti tiputti ne viimisetkin irtokarvansa pihalle. Rupiaa jo pikkuhiljaa nyppimään jatkuva imurointi, kun noita pitkiä mustia karvoja näkyy varisevan alvariinsa...


Uudenvuoden lupaukseni itselleni, muutaman viikon karppi-kuuri, on pitänyt hyvin. Nälkää en oo tuntenut ja olo on hyvä. Tuntuu jo vajaan viikonkin jälkeen, että kaikki joulusta (tai siis tietysti siitä MÄSSÄÄMISESTÄ!) aiheutunut turvotus ja yäk-ällöpylly-suklaa-mässy-ähky on jo helpottanut. Nesteet on siis lähtenyt liikkeelle. Kuurin tehostamiseksi ostin vielä elimistönpuhdistus-kuurin juomana. Se on hyvä, olen aikaisemminkin ottanut. Kestää 20 päivää se juoma. Jos tämän karppauksenki saisi niin pitkään jatkumaan. Ja miksipä ei, sen verran hyvät hiilari-överit tuli joulun aikaan vedettyä :D Ainoa huonopuoli, minkä tästä "kuurista" keksin, on se että ei väsytä. Tai siis hyvähän se on, että on pirteä ja energinen olo, mutta iltasin se vähän jurppii, viimestään sitten kun ois treffit nukkumatin kanssa. Uni ei tahdo tulla ennekö puolen yön tienoilla. Ja se on mulle myöhään sillä yleensä olen koisimassa jo ennen yhtätoista :D Mutta onpa nyt sitte ollut aikaa lukea joululahjakirjaani. Jotain hyötyä siis. Ja vaikka valvookin illalla myöhempään kuin yleensä, silti ei aamulla väsytä. Kiva!

1 kommentti:

  1. No ei aivan nähty teidän joulukuusta!!
    Meillä on vielä joulu, ei tänään kerinny, ja en kyl vielä haluaiskaan xD

    Mä oon kans välillä miettiny tuota karppaushommaa, mutta mutta.. Tekis varmaan hyvää mun sokerinhimolle ;D

    VastaaPoista