torstai 26. tammikuuta 2012

Perunarieskat


Eilisestä pottumuusista jäi just sopiva määrä jämiä, että saatiin tänään pöytään tuoretta rieskaa.

Perunarieskat

4 dl perunamuusia
1/2 tl suolaa
2 dl täysjyväohrajauhoja
1 muna

mittaa kaikki ainekset kulhoon ja sekoita tasaiseksi. Taputtele jauhotetuin sormin n 1/2 cm paksuisia rieskoja leivinpaperille. Pistele lopuksi haarukalla. Paista 250 asteessa uunin keskitasolla 10-15 minuuttia. Parhaimmillaan juuri uunista otettuina.

Ehkäpä maailman helpoin ja nopein ja taatusti maukkain ohje! :D
Ohjeessa luki että 10 kpl, mutta mä tein 3 "normaalin" kokoista =)





aamulla kävin teletapin ja koiran kans vähän ulkoilemassa (lue: teletappi touhus ja mä istuin polkutraktorin päällä). Sisälle ku päästiin, tunsin taas kuumeen nousevan. Nappia naamaan ja sillä siitä päästiin. Nyt taidetaan lähtiä käymään vähän kävelyllä, pääsee koiraki ulkoilemaan..

ja niin. Jos on sairaana, ei tarvi karpata. Ei jaksa eikä huvita. Mä tarvin lohturuokaa, kuten näitä rieskoja. Ja eilen jääkaapista löyty Pandan valkosta suklaata. Ja jääkaapista suklaa-lakritsi jäätelöä... :D

2 kommenttia:

  1. Ohhoh! Meilläkin oli eilen perunarieskaa :D
    Niin ja laita se jätski pakkaseen sieltä jääkaapista ;)

    VastaaPoista
  2. Hahaaa, ilmankos oli pehmeetä jätskiä :D

    VastaaPoista