torstai 19. tammikuuta 2012

Kuumeilu jatkuu


Jäi eilen vähän tuo teksti kesken, kun pienellä tuli hätä.

Tänään sama meininki jatkuu kuin eilen. Illaksi kuume taas nousi, mutta lääke-koktaililla laski taas ja yö jopa nukuttiin. Niin, siis sitten kun nukahdettiin... varmaan joskus puolilta öin. Aamulla taas oli vähän lämpöä ja nytkin mittari näytti 38. Yskä on hirvittävä. Ja nenäki näyttäs alkavan vuotamaan. Mut nieluviljelyn alustava tulos oli negatiivinen. Että näillä mennään. Teletapin serkku on jo kuudetta päivää kuumeessa, joten todennäkösesti samoilla taudeilla ja kuumeilla mekin mennään. Taitaa viikonlopun hääpäivänvietto peruuntua, mutta ehtiihän sen myöhemminkin :)

Ruoka ei pikku potilaalle tahdo maistua. Kaikki mitä hän on yrittänyt niellä, on tullut oksennusrefleksin kans pihalle. Kai se kurkku/nielu on niin turvoksissa yskimisestä, että pienikin pala aiheuttaa yökkimisen. Vellejä tässä on sitten lämmitelty, mutta ei nekään tahdo maistua. Leivät jää pöydälle ja samoin jopa piparit. Silloin ollaan TOOOOOSI kipeänä jos piparitkin jää syömättä.


onneks tuo kuume nyt vähän laski, päästään kauppaan. Mies tuli eilen illalla myöhään töistä ja lähti aamulla aikaisin. Tiä kuinka myöhään tänäänki menee ja jääkaappi on tyhjä. Pakko alkaa kiskomaan pojalle halaareita päälle - reppana - ja ajella kauppaan.


ja niin, koirakin on nyt vähän heikoilla ulkoilutuksilla. Eilen pääsi takapihalle portaanpäätyyn köyteen muutamaan otteeseen, tyyliin "hoidappa asias siinä, siivotaan kun ehditään". Tänään Teletappi onneksi nukahti edes puolentunnin päikkäreille, pääsin itkuhälytin taskussa koiran kanssa edes vähäksi aikaa pihalle touhuamaaan. Toivottavasti mies kotiutus tänään vähän aikasemmin, pääsis koiran kans kunnolla lenkille. Ei tuota lasta vihti vielä pihalle roudata.

no, tästä on suunta vain ylöspäin!!!

1 kommentti:

  1. Voi että, mulla oli menny ihan ohi nämä sairauspostaukset =(
    Se on niin kurjaa, ku lapsi sairastaa =(
    Paranemishalit teletapille!

    VastaaPoista