tiistai 25. lokakuuta 2011

Ompeluksia!

Ensiks kuva piposta! Tällä "muotilla" oon tehny, ja on kyllä hyvä! Tässä siis Teletapin pipo ruskeasta pilvi-trikoosta. Aika tumma tuossa kuvassa, oikeasti vaaleampi. Edelleen oma vihreä piponi on hukkateillä... liekö koira syönyt iltapalaksi... :/


Tämä pilvitrikoo on tosi joustavaa, eli venyy ja paukkuu toi pipo vissiin vähän isompaankin päähän. Siis meni se mullekkin, mutta ei enää näyttäny söpöltä :D Suurensin sitten kaavaa hieman siihen omaan pipooni, ja näytti jo paljon paremmalta! Yritin kuvata pipoa myös Teletapin päässä, mutta hänellä on nyt semmonen "iili" että pipot lentää päästä alta aikayksikön, eli kuvaus oli HIEMAN haastavaa! Tässä pipo siis sekuntia ennen kuin se oli jo lattialla =)

Sitten tuoreempaa ompelusta. Tämän paidan tein Teletapille söpöstä pallotrikoosta koossa 74cm. Vanhasta muistista siis ja pienihän siitä tuli, laitoin siis Huuto.nettiin myyntiin. Valitettavasti ei just oikean väristä lankaa ollut resoreiden ompelemiseen, laitoin sit tuota valkoista. Ja koska saumoista tuli siistit, niin nehän käy ihan koristeompeleista sitte :)





Ja sitten vauvalahjaa. Söpöt puolipotkarit koossa 50cm. Tuli kyllä aika pienen ja kaposen näköset. Kaiken lisäks toi kangas ei ollut niin joustavaa kuin esim. tuo pallotrikoo. Voi olla että pieneks jäi siis.. Mut, kokeillaan!


Nämä nyt tähän postaukseen siis. Tuossa on tulossa kahdet housut toiset ruskea-keltakukkaisesta joustofroteesta koossa 62cm ja toiset vaalensinisestä kärpässieni-trikoosta koossa 74cm. Ne on resoreita vailla valmiit, tarttis vaan hakea kaupungista lisää resoria! Että ei oo paljosta kiinni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti