torstai 27. lokakuuta 2011

Täydellisten naisten treffit!

... no, okei, valitettavasti kukaan meistä ei ole täydellinen, mut ainakin meillä oli tänään Maailman Parhaan Syöppärijengin kokoontuminen! Meitä on siis viisi "jengiläistä", jotka oltiin ammattikorkeakoulussa samalla luokalla. Ja koulun loppumisesta saakka olemme kokoontuneet säännöllisen epäsäännöllisesti rakkaimman harrastuksemme, eli syömisen parissa. Ja samallahan siinä sujuvasti jaetaan arjen ilot ja surut, ja toimitaan toisillemme Dr. Philleinä. Välillä on kokoonnottu vuorotellen jokaisen luokse valmiiseen pöytään, välillä ravintolaan ja viime aikoina ollaan menty nyyttärimeiningillä, kuten tänäänkin. Valitettavasti yksi jengiläinen ei päässyt osallistumaan, mutta hänellä oli TODELLAKIN parempaa tekemistä muutaman päivän ikäisen vauvan kanssa (Halipusut "Kyllikille" ja äitille!! ). Saimme kuitenkin neljän naisen voimin pöydän notkumaan herkkuja ja tarjolla oli siis:


Ensin salaattia, muodon vuoksi! =)



Ihania NAMI-pikkupizzoja!


Herrrrrrkullista kinkku-paprika piirakkaa!



Kaffin kans piskettejä ja JOULUN (joo-o, kohta se jo on!!)
ekat suklaat =) Nam.


Ja vanilja-juustokakku.

Tai en mä ymmärrä miksi se on juustokakku, kun ei se ole juustoa nähnytkään!! Taidanki kutsua sitä tästälähtien jogurttikakuksi. Kuulostaa paremmalta! Tässäpä ohje siihen siis:

Jogurttikakku

Pohja:
1/2 pkt Digestivejä
100 gr rasvaa

täyte:
1 prk Creme Vanillaa (tai jotain vaahtoutuvaa vaniljakastiketta 2-2.5dl)
4 dl vaniljajogurttia
1 dl sokeria
4 kpl liivatelehtiä
(+1 dl nestettä)

Murusta keksit ja mössää ne sulan rasvan kans. Levitä pohjaksi irtopohjavuokaan. Laita liivatteet pehmeneen kylmään veteen. Vatkaa vaniljakastike vaahdoksi. Lisää jogurtti ja sokeri. Sulata liivatteet 1 dl:ään kuumaa nestettä. (Ite käytin täsä tapauksessa vettä. Mut jos tekee esim mansikan makuista kakkua käyttämällä mansikkajogurttia, niin sit ne liivatteet voi sulattaa vaiks mansikka mehuun. Kätsyä!) Lisää lopuksi neste. Jos se on kuumaa, niin voit ensin vähän jäähdytellä. Sitten vaan koko komeus pohjan päälle ja jääkaappiin hyytymään! Ja että on namia!

2 kommenttia:

  1. Ai jestas, huippu tuo eka salaattikuva ;D Tai siis huippu just silleen, et "juu juu, me ei ikinä mässätä mitään kaloripommeja, vedetään vaan vihreällä linjalla ;D"

    Aah Geishaa, nam nam! Mun vieressä lepää kans Geisha-patukan kuoret. Oli just hyvää, kun oli sopivasti lämmennyttä, namii!!

    VastaaPoista
  2. hahaa, You got the point!! ja tuo kuva teksti "muodon vuoksi" ois oikeesti voinut kyllä olla "MUOTOJEN VUOKSI" :D :D :D

    VastaaPoista