lauantai 29. lokakuuta 2011

Kultamurun ensiaskeleet!!


Jinssu-rakas-kultamuru 11 kk ja 1 vko päälle otti huojuvat ensiaskeleensa torstaina!! Valitettavasti tästä ei saa mitään kovin, hmm, romanttista kertomusta, koska ne maagiset askeleet otettiin.. tittidii: vessassa!! :D Teletappi siis tavoilleen uskollisena tutki seisaallaan vessan alahyllykköjä, kun äiti, hmm... istui pöntöllä. Siitä hän sitte ykskaks vaan kääntyi mua kohti, päästi hyllystä irti, katto mua hetken vähän hämmästyneenä, horjahti vähän taaksepäin, mutta korjas pikasesti ja tömpstömps tömpsytteli pari horjuvaa askelta mun luo! =) Valitettavasti iskä ei ollut tätä todistamassa (joo, ei hengata koko perhe yhtäaikaa vessassa), mutta myöhemmin, kun iskä oli kotona, Teletappi näytti tömpsyttelevät askeleensa uudestaan! :) Tästä se lähtee!!


Ompeluksista sen verran että tämmönen paita on uusin tuotos. Tuo kangas on AIVAN IHANA :)


Kun esittelin aikaansaannosta miehelleni, hän oli hiljaa ja katsoi pitkään ja tuumas sitten "Miksei sulla oo mitään auto- tai traktorikankaita??" :D No, toiveisiin on vastattu, kiersin kaupungin kangaskaupat ja löysin yhden autokankaan, joka on kyllä kiva :)


Samalla ostin resorit niitä keskeneräisiä housuja varten, ja paria muutakin väriä "varastoon". Nyt kun vaan ehtis jossain välissä singeröidä. Tälle päivälle/illalle on luvassa luokkakokous, ja huomenna lähdetään anoppia katsomaan ja Teletapin serkku-pojan nimpparikahville. Jospa sitten iltasella sais ainakin nuo housut tehtyä!

2 kommenttia:

  1. Jimi halus siis oman postauksen, ja nimenomaan Kotoilua / kävelyä MEIDÄN tyyliin ;D
    Ja eikö sulla ollu ees vessassa kameraa valmiina ikuistamaan askeleet?! ;D
    "Ukkoo, tuu kattoon, Jimi kävelee!!!
    No älä ny saamari tänne vessaan tuu!"

    Ihania kankaita oot kyllä löytänyt =) =) =)
    Ja ommellut! *siis paitoja ja housuja ja ja*

    VastaaPoista
  2. joo mun mielestä tää oli OMAN postauksen arvonen juttu, mut siltiki sain ton paidan tänne tungettua... ;)

    Kits, mäkin tykkään noista kankaista =)

    VastaaPoista