tiistai 1. marraskuuta 2011

Synttärisuunnitelmia.

A-P-U-A! Teletappi täyttää 2,5 viikon päästä 1 vee! Ihan tajutonta! Miten tää vuosi meni näin äkkiä?! Oonko mä nyt muistanu kirjottaa vauvakirjaan ylös jokaisen tärkeän virstanpylvään ekasta kääntymisestä ekoihin askeliin? Oonko muistanu laittaa talteen niitä pienimpiä vaatteita vauvamuistoina? Onhan valokuvia varmasti joka kuukaudelta? Entä videonpätkiä? Osaahan teletappi varmasti kaiken mitä sen "pitääkin" osata 1 vuoden ikään mennessä? Ja syöhän se jo kaikkea mitä "pitääkin"? Huh. En tiedä. Ehkä. Tyytyväiseltä se kuitenkin näyttää, ja se lienee pääasia. Ja kaikki tärkeät rakkaat muistot ja kommelukset on ainakin omassa mielessä. Se riittänee.

Mutta ne ekat synttärit!!! NIIIN Jännää!! Kutsuja on jo tehty, pitäis vielä postiin kiikuttaa. Päivän tarjoiluja alustavasti suunniteltu. Mulle oikeestaan kaikki muu on ihan sama paitsi täytekakku!! Koristelu-ideoita: 0 kappaletta at tö moment. Mut, pitää vähän googlettaa, eiköhän sieltä jotain löydy. Sydän-kakku ois kyllä ihku, mutta se on jo tehty:


"Pakko" siis kehitellä jotain muuta. Mies varmaan haluais kakuksi auton. Tai traktorin. =)
Järjestelykysymys. Mut toi sydän ois "helppo". Enköhän mä jotain keksi. Onneks isänpäivä-kakku on silleen selvä että toivomuksena oli "mansikoita ja kermavaahtoa".


Me & I- kutsujeni kakku.


Teletapin kummisedän synttärikakku.

2 kommenttia:

  1. Mä tunnen kyllä nyt itseni todella huonoksi äidiksi ;O)) No en ehkä todella, mut vähän kirpasee ;O)
    Sulla on niin hienot suunnitelmat, vaikkeivät selvillä vielä olekaan!
    Ja isänpäiväkakku, voi perse O.o

    VastaaPoista
  2. Elästä HÖPÄJÄ ystäväiseni!!! Jos ne suunnitelmat ei oo selvillä niin ei niitä sillon ookkaan?!?! :D :D

    hyvä että muistutin sua isänpäiväkakusta? :D

    VastaaPoista