maanantai 7. marraskuuta 2011

ööö... niin montako yötä Jouluun on...??

Jaiks! Nyt pitäis jo kuunnella joululauluja ja fiilistellä talvea. Ja intoilla/suunnitella/väkertää joululahjoja! Mutta, kattokaa nyt tätä:






jotenki siis ei oo päässy vielä fiiwikseen =) Mutta eipä hätää, onhan tässä vielä ruhtinaallisesti aikaa. Kokonaista monta viikkoa. Ja nyt on sit tää elämäki "ohjelmoitu" jouluun asti, ainaki viikonloppujen osalta. Nimittäin töistä soitettiin ja varmistettiin että olen remmissä "viikonloppu-jouluapulaisena". Eli siis, ens viikonloppuna isänpäivä, sit seuraavana Teletapin 1-vee synttärit ja sit 4 seuraavaa viikonloppua duunissa ja sit onki jo joulu :) JEEE!!! Ja ihana rakas kulta sisko tulee Epsanjasta jouluksi kotiin <3 <3 <3

Mutta siis, tällä viikolla on tarkotus:

A. vaihtaa talviverhot olkkariin ja keittiöön. Ne käy myös jouluverhoista, koska niissä on semmonen fiiwis

B. tehdä ensimmäinen koevedos syötävistä joululahjoista. Hyvä aloittaa ajoissa, on sit aikaa soveltaa reseptiä niin että luulis jouluun mennessä jo onnistuvan. Jotain lahjoja on siis jo MIETITTY! =)

C. Ehkä vois jo varovasti aloittaa joululaulujen kuuntelun. Koska eka konvehtilootakin on jo tuhottu.

D. JOS naapurin ikkunassa on jo kyntteliköt, niin kai mäkin voin.....?!?!?!

E. ..ööö.. ei mitään jouluun liittyvää, vaan paketoida isänpäivä lahjat. Niin, ja kortit askarrella. Selasin kyllä jo kaupan korttivalikoiman, mutta oli niiiiiiin ankeeta ja mielikuvituksetonta ja jotenki epäsopivia, että ehkä me Teletapin kans askarrellaan. Tai siis, mä askartelen ja se sotkii. Ehkä liimaa näppinsä hiuksiinsa. Tai piirtää naamansa siniseks. Who knows.

Näillä siis mennään! Ja oonhan mä tosiaan tänään jo leikelly tohon ommeltaviakin valmiiks :D Eikun surraamaan siis. Mut nyt, EKA kerta tälle syksylle/talvelle/joululle, mun lemppari joulubiisi. Ah, olkaa niiiiin hyvät:

Frank Sinatra: Have yourself a Merry Little Christmas

Ei hitsi, ehkä mun nyt pitää hakee Tiimarista jo tekolunta ja suihkia ikkunoihin että sais ees vähän valkosta =)

sori, pakko laittaa vielä tää:

Bing Crosby: It's Beginning to look a lot like christmas

ja NYT lopetan. Bye!!! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti