tiistai 8. marraskuuta 2011

shh... kurkistus makuuhuoneeseen..

Toimintaohjeet jo ovessa... =)
Tarra hankittu Sateenkaarentakaa


Toinen yöpöytä on vielä kaupassa. Viime viikolla lähdin kaks kertaa sitä jo hakemaan, mut se kauppa oli listalla viimisenä ja toisella puolella kaupunkia, niin kummallakin kerralla jäi hakematta syystä että "eienääjaksa". Mut jos TÄLLÄ viikolla sais haettua. Niin kauan kuin niitä vielä saa.. Tärkeintä lienee kuitenkin se, että sille toiselle yöpöydälle on jo hankittu samanlainen lamppu, joka on tilapäis-sijoituksessa Teletapin huoneessa.

Sängyn päätyä koristaa äidinäitini virkkaama peite, joka valitettavasti on tuplasänkyymme liian kapea, mutta halusin sen kuitenkin näkösälle koska se on minulle rakas. Ja kaunis tietysti. Joten, sovelsin sen näkyville sitten näin.

Naurettavan halvat tyynynpäälliset Tiimarista. Oli niin edullisia että ostin urakalla ja samanlaiset koristaa siis myös olkkarin sohvia :)

Jakkara löytyi vanhempieni navetta-varastosta.. mistä lie sinne kulkeutunut..
"Kaappikukka" lahjoituksena ystävältä.

Lipasto Jyskistä. Näitä meillä on kaks, toinen aulassa. Ihana. Sopivan kokonen. Tykkään.
Uusi ihana Oliver-puuvillamatto Anttilasta.

Kirppislöytöjä..

Peili ja yöpöytä niinikään Jyskistä. Pöytälamppu Elloksesta..

Tarkkaan luettu kirja

Ja tämmönen makkari meille tulee sitten kun tuo yläkerta rakennetaan!! Ihana!! :)
Ja varsinkin tuo lattia!!!


3 kommenttia:

  1. Miten se tuo teidän makkari näyttää kuvissa jotenkin erilaiselle mitä livenä?! Ja ihan on sisustuslehti-tasoa ;D Sä oot kyl niin hyvä laittaan kodin kauniiksi =) =)

    VastaaPoista
  2. Hahaa, Outi, ehkä siks kun piti kuvausta varten kerätä ne vaatekasat lipaston päältä pois, ja suoristaa matot koiran jäljiltä ja ja ja... :D Mut, kiitos :)

    VastaaPoista
  3. pst, sulle on kuvahaaste mun blogissa ;D

    VastaaPoista