keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Jouluinen kanelikakku


150 gr margariinia
2 dl sokeria
2 munaa
3 1 / 2 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
3 tl kanelia
2 tl vanilliinisokeria
2 dl rusinoita
2 dl omenasosetta

Vatkaa rasva ja sokeri vaahdoksi. Lisää munat yksitellen hyvin vatkaten. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan vuorotellen omenasoseen kanssa. Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotetuun kakkuvuokaan. Paista 175 asteessa uunin alimmalla tasolla noin 50-60 minuuttia.

Tää on NIIIIN hyvä kakku, ja ai että mitkä aromit uunista tulee paistovaiheessa! Ihan vaan tuoksun takia vois leipoa vaikka joka päivä :)

-- Tänään Sonja kävi ottamassa Teletapista 1-vee kuvia. Sen mitä pikasesti kamerasta vilkaistiin, tuli AIVAN IHANIA!!! Lauantaina saan kuvat cd:llä itselleni..En malta odottaa!!!! --

2 kommenttia:

  1. Mikähän vika minussa on, ku mä en tykkää kuivakakuista?? Vuokakakuista, mitä ne nyt on.
    Ainoa hyvä, jota oon maistanut, on arabialainen maustekakku, jonka meidän työpaikan keittiö oli tehnyt! Siinä oli paljon suklaatia päällä ;D

    Ja jes, ei malta odottaa teletapin kuvia, millaisia niistä tuli!!

    VastaaPoista
  2. joo, en mäkään ennen tykänny! Mut TÄSTÄ ei voi olla tykkäämättä :D Kokeile ihmeessä! tai teen tarjolle ko tuutta seuraavan kerran kylästeleen :D

    VastaaPoista