lauantai 26. marraskuuta 2011

Shoppailupäivä.

Jee!!! Ja sitte me shoppailtiin! Sen kunniaks että mies piti perjantaina vapaapäivän 20-tuntisen työvuoronsa päätteeksi, me päätettiin lähtee vähän kaupungille. Tarkoituksena vaan kävästä kirpparilla ja sit H&M:ltä katteleen Teletapille 1-vuotis kuvaus vaatteita. Meillä on kuvauspäivä ens keskiviikko ja kuvaaja tulee meille kotiin. Sama kuvaaja meillä oli myös tammikuussa Teletapin ristiäisissä ja meidän vihkimistilaisuudessa. Hyväksi todettu siis, ihana ja tosi mukava nainen :) Me oltiin HETI samalla aaltopituudella! Puhun siis Sonja Hagströmistä, voitte käydä tutustumassa hänen blogiinsa tästä.

Ekku siis kirpparille ja sieltä tein parit löydöt Teletapille:


Tosimiehellä pitää olla ainaki yks slipoveri. Siispä Naperon söpöys. 2 €.


Tosimiehellä pitää olla myös ainaki yhet lappikset!! H&M kokoa 86, ei siis ihan vielä käyttöön. Mut ostin ko halavalla sain. 3 €.


Ja vielä H&M chinos tyyliset pökät. 1,5 €. Housuja ei oo koskaan liikaa =) Paitoja ei nyt silleen oo tullutkaan edes kateltua, kun oon ommellut niitä ite sen verran paljon.

Sit sieltä H&M:ltä löyty tämmöset:


Siis NIIIIIIN söpöt nuo housut!!! IIIK! :D Tais olla 14,95 €. Ja toi paita 9,95 €. Arvottiin siinä yhden ruutupaidan kans, jossa oli valkonen slipoveri mukana, mut mies sai TÄN kerran päättää että tää otettiin. Ja tähän kyllä mätsää ihan kivasti se kirpparilöytö-slipoveri. Tarkotus siis ois ottaa niitä 1-vee kuvia tällä vaatetuksella. Paitsi kerkeehän tässä nää suunnitelmat vielä muuttua monesti =)


Nämä ostin koossa 74 cm, vaikka jotain 80 cm on jo käytössä. Mut ainaki nää pitäis sit "istua" kunnolla. En tykkää kun vaatteet on liian isoja. Pitää vielä sovittaa, että ehtii käydä vielä vaihtamassa jo kinnaavat =)


Sit matkaan tarttu vielä nää pari neuletta. "Ostin ko halvalla sain". 3 € kipale. HAH!

Ostoslistalla oli myös tämä:


elikkästä Eisbärchenin lämpöpussi. Viime talvena meillä oli se pienempi versio tästä käytössä, ja ihastuin siihen niin, että nyt piti saada tää isompi. Tosi näppärä! Ei tartte tunkee törkeesti vaatetta päälle kun laittaa Teletapin ulos nukkumaan, talvellakaan siis. Välikerros vaan ja ulos huhhahhei! Helppoa ja mikä tärkeintä, LÄMMINTÄ! Onhan se selvä, että kun kaikki raajat on samassa säkissä niin lämpimämpihän se on kuin että olisivat eri lahkeissa. Babycitystä 42,90 €.

Siinäpä tärkeimmät. Ja tietysti Hesen kautta kotia :D

2 kommenttia:

  1. Niinku teletappi vielä nukkuu vaunuissa!! Nellihän lopetti vuoden ikäisenä, ei enää malttanut =/ Sängyssä oli helpompaa. Mielellään kyl nukuttasin vieläki vaunuihin ;O) Mut ei se taitais enää mahtua ;D

    Ihania ostoksia teit!
    Mäkin ostin sellasen ihQun "paitahameen", Espritin, kirppikseltä. Se oli kokoa 92 cm, mut!!!

    VastaaPoista
  2. teletappi nukkuu parhaiten vaunuissa ja ulkona. Sisällä ei taho malttaa nukahtaa.. Tosin joitakin kertoja oon saanu narrattua vaunuihin pesuhuoneeseen :D toivottavasti siis ens talvena ei kovin monesti ois -30 pakkasia... :(

    VastaaPoista