perjantai 18. marraskuuta 2011

Kaoottinen Keittiö ja Sokerimassan Salaliitto.

Äh ja Puh. Aamusta asti on touhuttu. Tai siis, mä oon touhunnu. Mies on hoitanu Teleteppia. Ihan ensimmäiseks aamulla kävin tukkalääkärissä, piti seki vähän snadisti viime tippaan jättää, mutta homma hoidettu! Sen jälkeen onki sit vispattu, vatkattu, raastetttu, sulatettu, sekotetttu, paistettu, paistettu ja paistettu.


Syntymäpäiväsankarin rakkaudella tehty 1-vuotistäytekakku kärsi pienoisen inflaation sokerimassasta johtuen. Oikeesti, sillä oli joku salaliitto! Tai sit mun ois vain pitäny uskollisesti ostaa sitä tuttua ja turvallista marsipaania.. mut lähikaupassa sitä ei ollu valkosena. Joten ostin sit tuota turkeleen sokerimassaa. Ja, voin kertoa, ei menny niinkö strömsössä!



Kerkesin jo ehkä 2 sekunnin sadasosaa miettiä että lähenkö oikeesti kaupungista kaiveleen sitä valkosta marsipaania ja alotan koko homman alusta, mut totesin sitte että hullujen hommaa ja näillä mennään mitä on. Ei siis näytä Teletapin 1-vee kakku aivan siltä miltä äiti sen kuvitteli näyttävän... :/ Mut, ehkä ens vuonna sit. Paremmalla onnella. Yritin paikkailemalla pelastaa mitä pelastettavissa oli, ja sain aikaan semmosen kyhäelmän minkä just ja just kehtaan pöytään laittaa.. ei kiva, mut näillä mennään. Syytetään sitä sokerimassaa vaikka.


Ja, kaikesta huolimatta lopultakin valmista tuli! Tupakin siivottu. Aikaahan tähän kaikkeen meni vain 9 tuntia. Ei paha. Tarkempaa sepostusta aiheesta parin reseptin kera sitten juhlien jälkeen. Nyt relaamaan. On nimittin vähän raato olo =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti