perjantai 2. joulukuuta 2011

Olohuoneen jouluilme.

Mä olen sen verran yksinkertainen tyyppi, että meidän olkkarin joulukin on suht yksinkertainen =) Tää ei erityisen suuresti poikkea "jouluttomasta" olkkarista, siihen on vain lisätty olkipukit, tontut ja kuusenpallot. Muuten tää menis ympäri vuoden. Joulukuusen paikka on sit terassin oven edessä. Kunhan sen aika tulee..


Olohuoneen pöytä on melkoinen löytö. Iänkaikkisen vanha ja ah, niin kolhiintunut. Alunperin se on ollut ruskea, mutta edellinen omistaja maalannut valkoiseksi. Sain niin halvalla että meinas naurattaa.. kuvittelin köyhtyväni siitä 4-5 kertaa enempi. Melkoinen aarre siis :)

Takaseinän lautahyllyt on itsetehdyt. Autotallin raksavaiheessa oli jäänyt muutama lauta mukavasti harmaantumaan. Ne sitten vain lakattiin ja ostettiin kannattimet. Tykkään kovasti!!









Ei vielä joulutähteä..


Tässä on Jose. Hän odottaa kotiinpääsyä. Lainasin tämän ihanan lampaan Teletapin kummeilta 1-vuotis kuvausta varten rekvisiitaksi.

-- Teletappi on tänään päättänyt alkaa kävelemään. Onhan hän aikaisemmin jo pieniä pätkiä töpsötellyt, mutta tänään on päivän liikkumiset suoritettu 90%:ti kävellen =) ja aamulla hän sanoi ensimmäistä kertaa selvästi "Äithi". H:lla varustettuna. Ihana rakas!!! Huomenna taas töihin joulutontuksi. Aamulla haen Sonjalta ne 1-v kuvat cd:llä.. IHANAA!! --

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti