tiistai 13. joulukuuta 2011

Tonttujen touhuja..



.. Täällä on väkerrelty paketteja, tässä eka satsi kuvissa, paljon on vielä käärimättä ja muutama vielä kaupassakin :)


Eilen kävin Teletapin kans Kärkkäisellä lahjaostoksilla ja samalla sukuloimassa Raudaskylällä ja Lampilla. Mummulassa viihdyttiin yön yli ja tänään tultiin puolilta päivin kotia, kun sain Teletapille iltapäivälle lääkäri-ajan. Hän on yskinyt kovasti jo parisen viikkoa ja ei millään helpota, yltyy vaan. Lääkäri totesi että korvat on puhtaat ja keuhkot ei rohise, joten yskänlääkettä saatiin. Toivottavasti ois edes vähän apua koviin yskänpuuskiin.


Nyt nuhanenä on jo nukkumassa. Pari iltaa on mennyt ihan kummasti, pikku mies on nukahtanut vasta klo 23-24. Eilenkin mummulassa, kun ois pitänyt nukkumaan laittaa, poika vaan pyöri ja kiehnäs ja "tätätätätttätäää".. asiaa oli siis hirveästi. Ja sunnuntai-iltana, hän nukahti kyllä normaalin aikaan eli n. 20:00 mutta heräsi puolen tunnin päästä ja eipä enää nukuttanut... Parin tunnin yrittämisen jälkeen, tuumasin että ei sitten, ja nostin pojan olohuoneeseen ja siinä hän sitte ajeli autolla aikansa, kunnes koko poppoo lähettiin nukkumaan. Tai no, mies nukahti heti, poika pyöri meidän keskellä ja minä yritin silitellä, hyräillä, laulella, taputella.. Kunnes viimein aikansa pyörittyään poika nukahti. Mihin lie nukkumatti katosi pariksi illaksi.. onneksi nyt nukkuu, eli toivottavasti nukkumatti löysi tiensä takaisin tähän taloon.

-- ja joo, kuulun siihen porukkaan joka hullaantui BB:n takia OnePieceen, elikkästä niihin oloasu-haalareihin ja kävin eilen ostamassa Halpa-Hallista halppis-version kyseisestä tamineesta!! Omistan siis ihanan mustan Delicaten haalarin. Nyt pikavauhtia saunaan ja sitten hyppään haalariin! :) Heissan siis!!! --

3 kommenttia:

  1. No, millanen se haalari oli?!
    Vissiin aika hauska päällä?! Mitä isäntä sano ;O)
    Tosin se päällä ei passaa koko aikaa hypätä vessassa xD

    VastaaPoista
  2. ai vitsi tää haalari on mun uus feivöritti!! pitää ehkä käydä ostaan toinen, että ei tuu vieroitusoireita kun yks on pesussa :D Ja varsinki nyt joulun aikaan kätsy, kun ei kiristä eikä purista! :D ja silleenki hyvä, että ei voi kauheesti tehdä mitään ruumiillista työtä, kun tulee hiki. Että pitää niinku vaan levätä ja chillata :D mii laik!

    VastaaPoista
  3. Nuo haalarit on käteviä, ei enää vaateongelmia kotona/möksällä :) OnePiece on kyllä pop!

    VastaaPoista