torstai 8. joulukuuta 2011

Täällä tuoksuu porkkanalaatikko..


Vihdoinkin on pakastin sulatettu ja pääsin urakoimaan laatikoita. Tein lanttu- ja porkkanalaatikkoa... ai namnam ne on niin hyviä!! Viime jouluna en uskaltanut lanttulaatikkoon koskea, koska imetin Teletappia, mutta tänä vuonna taidan ottaa vahingon tuplana takaisin :)


Teletapille annoin myöskin maistiaisia porkkanalaatikosta, ja luulen että siitä tuli hänelle uusi feivöritti :) Täytynee tehdä lisää kun tää eka satsi on syöty. Laatikot tein valmiista soseista, "Suvi"-merkkisestä. Ja siinä pussin kyljessähän on ohje. Maailman helpoin tehdä ja parempaa kuin kaupan valmiit sörsselit. Ja mikä ihana tuoksu näistä tulee kotiin..


Tiistaina käytiin Syöppäri-jengin kans katsomassa jengin uusinta jäsentä, kohta kahden kuukauden ikäistä "Kyllikkiä". Ihana pieni prinsessa, ei millään olis malttanut kotia päin lähteä takaisin... vaikka olikin jo ikävä kotona miehen kanssa odottavaa Teletappia. Kyläily-reissu tehtiin pidemmän kaavan mukaan, kun ajomatkoihinkin meni kolmisen tuntia, koko päivän reissu siis. Mutta, hyvässä seurassa, laatuaikaa ystävien kanssa, mikäs sen parempaa!!!




Ja kun Syöppäri-jengistä on kyse, lienee sanomattakin selvää että vatsat saatiin täyteen. Jälkiruokapöydästä en ottanut kuvaa, koska en julkaise täällä epäterveellisyyksiä (hehe...) ja sitä se pöytä oli täynnä :D

Kotia kohti ajellessa sateli lunta ja kotona odotti ihana näky:


Ompelus-osastolla on nyt ollut vähän hiljaisempaa (mihin tää mun aika oikeen menee..) mut just viimeistelin Teletapin tähti-joulupaidan. Ja nuo siniset pilvitrikoo-pöksyt on kokoa 62cm ja myyntiin.


Nyt iltapuuron keittoon ja tänä iltana ois syytä tapahtua jotain joululahja-tehtaalla!!

1 kommentti:

  1. Mä en kestä katsoa noita sun herkkukuvia!!
    Tekee mieli murtaa salainen tapaamiskoodi ja tulla käsilaukussa mukana Syöppäri-jengin kokoontumiseen ;D NAMIIII!!!

    VastaaPoista