perjantai 9. joulukuuta 2011

Shoppailupäivä vol. 2


Jos marraskuussa käytiin yhtenä perjantaina shoppailemassa koko perheen voimin, ja nyt joulukuussa kans, niin voiko jo sanoa että meidän perheellä on kerran kuukaudessa tapana käydä yhtenä perjantaina shoppailemassa..?! :D

Hankintoja siis:


Heräteostos, Teletapille toppa-asu. Prismassa oli toppiksia -30 %. Ja tää nyt vaan käveli vastaan, hintaa jäi vain 28 €. Ja tää oli ainoa kipale. Ja oikea koko. Ja SÖPÖ!!! Varsinki nuo housut!! Eikö se sillon oo vähän niinkö tarkotus, että se pitää ostaa..? Mut oikeesti, tarpeeseen. Paremmaksi toppa-asuksi siis, kaupunkiin, kylästeleen jne. Kotona pihalla ryönäykseen on sit haalari erikseen. Oisin katellu vielä itelleni jonku takin, mut Teletappi oli tapojensa vastaisesti erittäin narisevalla tuulella, ja äitin syli oli paras paikka. Liekö aamulla neuvolasta saadut piikit tehneet tehtävänsä.. Sama narina ja halipula jatku myös kotona ja kippasin pojan hetki sitten yöunille supolla varustettuna.. raukka pieni. Toivottavasti helpottaa ja sais nukuttua.


Cirafin ulkovaatteiden laadusta en tiedä. Jos hinnasta voi jotain päätellä, niin ei ehkä häävi. Mutta valitettavasti mulla ei ole lasten ulkovaatetuksesta aikaisempaa kokemusta, ja jostainhan se on siis aloitettava. Kai tää nyt kuitenki autossa/rattaissa/ostoskärryissä istumisen kestää... :D


Ja Orthexin vauvapulkka, vöillä varustettuna. Onhan sitä lunta jo sen verran että luistaa, ainaki pihalla :) Mini-Manista 16.90 €. Tässä koe-ajossa, vielä ei oo pulkan idea ihan selvillä... :D Pulkkaa varten hankittiin myös lampaantalja JYSKistä. Valkoinen, tarjouksessa 30 €. Ei varmaankaan isoin markkinoilla oleva, mut sopiva pulkkaan.


Käväisin myös pikaisesti kangaskaupassa, tarkemmin sanottuna Pala-Tuvassa. Se on ainoa kangaskauppa koko kaupungissa, mihin on viime aikoina otettu myyntiin myös "vähän kivempia" lapsille sopivia vaatekankaita. Sieltä löyty kesällä esim. pilvitrikoita (nyt oli jäljellä enää vihreetä) ja Hilcon Töff-autokankaita (niitä löyty varmaan kolmea eri väriä, ja collegena myös). Ja nyt sinne oli uutuutena tullut muiden muassa tuota ihanaa siili-kangasta. Nam! Ostin myös viimisen palan ruskeeta velouria, siitä tulee Teletapille pökät. Ja siili-kankaasta tietysti housuihin sopiva paita :) Juttelin hetken kauppiaan kanssa, ja hänkin oli innoissaan uudesta "aluevaltauksestaan", kun monet asiakkaat tykkäsivät koska muuten pitää netistä tilata. Aikoi siis jatkossakin panostaa näihin kankaisiin :) Hyvä!


Ja kaiken tämän shoppailun jälkeen mainittakoon, että Teletapille ei ole vielä yhtään joululahjaa... =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti