perjantai 21. lokakuuta 2011

Ompelupostaus, VIHDOINKIN!

noNIIN! asiaa! Nyt on singeri pärissy! Nämä puolipotkarit tein tänään. Tämä on koeversio 2. Ja varsin onnistunut sellainen. Eka versio meni ihan plörinäks tässä pari päivää sitten, kun singeri uuvahti kesken kaiken ja alkoi sylttäämään... Mulla ei sit just sillä hetkellä ollut intoa alkaa tutkimaan ongelmaa sen enempää, ja heitinkin syltätyt potkarit roskiin ja kokeilin tänään, parin päivän "sulattelun" jälkeen uudestaan. Eipä siinä, langotin koneen uudestaan, niin johan alkoi pelittää. Meillä on ystäväpiirissä ja perhepiirissä pienokaisia tiedossa, joten eiköhän näille käyttäjä löydy. Toivottavasti punainen resori ei rajaa näitä "vain tyttöjen" housuiksi. Voisin kyllä ihan hyvin omalla pojalla tällaisia käyttää. Tein housut koossa 56cm. Resori on aika leveä, housut voi varmaan kiskoa kainaloihin asti, mutta voihan sen halutessaan kääntää kaksin kerroin.



Aikaisemmin viikolla sain jo valmiiksi Teletapille tämän paidan. Tykkään ihan hirveästi tuosta pilvi-trikoosta, ja meillä onkin paidat jo koossa 74cm ruskeasta ja vihreästä pilvitrikoosta. Valitettavasti jo hieman pieniä... Paidoista ylijääneistä suikaleista tein meille pipot, Teletapille ruskean ja itselleni vihreän :) Ollaan nyt melkein samiksii...! Tämä turkoosi paita tuli koossa 80cm.


Tässä alemmassa kuvassa näyttää, että pääntie-resori jotenkin "pönköttää", mutta kyllä se ihan kauniisti asettuu kun paita on päällä. Teletappi oli vain kuvaushetkellä sen verran keskittynyt pyykinpesu-touhuihin, että ei joutanut kunnolla poseerata :)


Ah, nyt on hyvä fiilis, kun on saanut jotain onnistunutta aikaiseksi. Seuraavaks työn alle lisää puolipotkareita ja Teletapille pari paitaa. Jee!

2 kommenttia:

  1. Tyttö sinä olet tähti!
    Mielettömän hienoja! Mä en ees muistanu, et sulla on tollanen ompelupeukalo ;O)
    Joko sulta saa tilata vaatetta ja pipoa?! ;D

    VastaaPoista
  2. hahaa! Kiitos Outi =) Ei kai mulla mitään ompelupeukaloa ole ollutkaan, ala-asteellakin ajoin ompelukoneella etusormen kynnen halki, mut näköjään siitä ei mitään traumoja jääny! :D

    Laita vaan tilausta tulemaan!! =)

    VastaaPoista