maanantai 20. helmikuuta 2012

Back In Business.


Huhhuh, olipas tohina viikonloppu! Perjantai-iltana kävin nuorimmaisen siskoni Wanhojen tansseissa. Ai että oli ihanaa!!! Kaihomielin muistelin omia tansseja ja nuoruuden ystäviä.. ja sitä kun suurin huoli oli joku bilsan tentti :D

Lauantaina oliki sit siivouspäivä ja käytiin kaupungissa shoppaileen ja syömässä. Ostoslistalla oli Teletapille hoitoa varten reppu, ja sata muuta asiaa leipomuksia varten. No, reppu UNOHTU ostaa.. en tajua, kumpikaan meistä ei muistanu koko asiaa, ennen kuin kotona. Ja sitähän me siis asiasta tähen lähettiin hakemaan... :/ Loppupäivä meniki sitten leipoessa sunnuntain Me&I-kutsuja varten. Luvassa on siis piakkoin pari reseptiä Hellapoliisin kirjasta :)

Sunnuntaina sitten vieraita riittikin koko päiväksi kutsuista alkaen. Iltasella vielä vanhempani pyörähtivät tuomassa ruusuja uuden työpaikan kunniaksi :) Kiitos! ihania!


Ja se uusi työ alkoi TÄNÄÄN!!!! Luonnollisesti sen kunniaks tulin eilen illalla kipeäksi ja aamulla oli kuumetta 38,5 astetta. Eipä siinä, kourallinen nappeja naamaan ja menoksi. Eihän sitä nyt ekana duunipäivänä VOI olla hakemassa saikkua.. eihän..?! =) Lääkkeitten voimalla tässä on nyt päivä menty ja samalla kaavalla varmaan huomennakin. Mutta siihen työhön, se vaikuttaa kivalta!!! Meitä alotti siellä nyt useampi työntekijä ja kaikki oli mukavia ja "vanhat" tyypit oli mukavia ja ja ja.. TYKKÄSIN!!! olla aikuisten seurassa. ihmisten ilmoilla. kaupungissa. ja mikä parasta, Lounas-setelit tarjoaa safkaa mistä vaan. ja ruoan saa syödä rauhassa. ja sitä ei tarvi tehdä itse :) Oon ihan innoissani!!! ois jo huominen että pääsis takasi TÖIHIN!!! :)


Pojallakin oli mennyt hoidossa hyvin, vaikka ei kovin onnelliselta näyttänytkään kun hänet sinne jätin. Tunnin päikkärit oli nukkunut. Syönyt hyvin ja ollut reipas. Jännityksellä odotan koska se parkumis-vaihe aamuisin alkaa... toivottavasti ei ollekaan. Nyt hän on jo tunnin ollut yöunilla, aika lyhyeksi jäi tämä yhteinen aika tässä illalla... no, laatu korvaa määrän. I hope.




Äitin pikku apukokki tekee avain-soppaa ku äiti leipoo kakkuja :)

1 kommentti:

  1. Oi että, oon niin onnellinen, että sun eka päivä oli noin loistava =) Siitä on hyvä jatkaa, kun ei eka ajatus ollut, että "olipa perseestä" ;O))

    Mä mietin kans vanhojen tanssien aikoihin, et oih ja voih niitä aikoja, kun suurin murhe oli just joku vanhojentanssipuku xD

    Snadisti oon kade noista lounas-seteleistä ja kaikesta siitä muusta kivasta, mut ehkä mie kestän ;D

    Oli tylsää, ettei päästy kutsuille, mut josko se puputunika lohduttaa edes Nellin mieltä ;D
    Jösses et ne mekot oli ihania, aikuisten. Mut ajattelin, et jos se maksaa 55 euroa, niin ehkä tahtosin ens sovittaa ;D

    VastaaPoista