lauantai 25. helmikuuta 2012

Teletapin huone.


Esittelen teille nyt hieman pojan omaa huonetta. Ja tämä voisi olla tämmönen "ennen" - esittely. Toivottavasti kesän aikana saatais "jälkeen" - esittely. Koska tarkotus ois vihdoinkin SISUSTAA tämä huone ja maalata. Kun tämä on nyt vain tämmönen huone, jonne on tuupattu vähän kaikkea mitä talosta löytyy ja mikä ei muualle mahdu. Turkoosi matto ja vaalea rahi on ainoat varsinaisesti huonetta varten tehdyt hankinnat :) Anteeksi lapseni, parannusta on luvassa. Meillä on siis koko talossa maalattavat tapetit. Se on ehkä käytännöllisintä kun asukkaana on tämmönen tuuliviiri :) Tällä hetkellä nämä seinät on siis vielä valkoiset, mutta alustava maalaus-suunnitelma on jo tehty ja siihen liittyy sinistä ja tähtiä. Nyt vain odotellaan kesää, tarkoitus on silloin maalata, saa sit paremmin tuuletettua huonetta. Ja huonekalujen osalta on piiiiiitkä ostoslista Ikeaa varten jo tehty. Ystäväni kanssa on jo sovittu että "joku viikonloppu" lähetään Tampereelle, mutta vielä ei ole reissusta tarkempaa päätöstä tehty. Ja ainoa huonekalu, joka tänne huoneeseen saa sen jälkeen jäädä, on sänky :)

tuolla pinniksen päällä seinällä roikkuu kaksi ensimmäistä bodya, jotka poika sai syntymälahjaksi siskoni perheeltä. Ne on niiiiiiiiiin pieniä, 50 senttisiä molemmat, ja niitä pidetiin pitkään ennen kuin jäivät pieniksi, poika kun oli syntyessään 47 cm ja 2,3 kg... kulta pieni, oi niitä aikoja.. <3 Mulla ois ideana kehystää ne, kun vaan löytys soppelit kehykset :)

Mutta joo, pianokin on tänne ajautunut. Se oli aiemmin olohuoneessa, ja olen jo harkinnut siirtoa takaisin, mutta mutta.. olkkarissa on enemmän tilaa ilman tätä.. hmm.. Tällä hetkellä pianolle siis on vain nämä kaksi sijoituspaikkaa. Toisaalta yks päivä tuli mieleen että voishan sitä koittaa asetella myös tuohon meidän "solmukohtaan" eli aulaan.. Mutta en oo vielä ottanu mittaa käteen ja suorittanut tarvittavia toimenpiteitä :)

Meillä on siis alakerrassa vain 2 makuuhuonetta. Yläkerta ois tarkoitus "jossain vaiheessa" rakentaa, ja sinne tulee sitten 2 makkaria lisää, sekä siihen väliin "olkkari". Ehkä tästä alakerran toisesta makkarista tulis sitten kirjasto/musahuone..?! ja asukkaat muuttais yläkertaan..?! who knows.


Tuo peilipöytä on kirppislöytö. Vähän hiontaa ja valkosta maalia pintaan ja se on siinä. Ihan kiva, mutta pitäis vielä vähän "jatkojalostaa" sitä.. Mutta sekin joutais täältä pois.



Pupu ja nalle odottavat yötä..


Ja tämä ylläoleva söpöliini pupukehys on kulkenut mun mukana jo pitkän tien. En valitettavasti enää muista että keneltä ja millon olen sen saanut, mutta oon mä ainaki 10 vuotta sen omistanut.


Niin ja niitä leluja.. mistä niitä oikein tulee...??? :D

edit. Täällä sairastetaan edelleen.
Ei päästy lähtemään Kajaanin suuntaan miehen siskon tytön ristiäisiinkään.
Räkäsiä ollaan miehen kans molemmat ja mä alan kohta suunnitella keuhkojen vaihtoa, sen verran jo sattuu. Tai vois kai sitä ensin lääkärissäkin käydä.
Teletappi on vielä terve. KOPKOP.

1 kommentti:

  1. Voi kurjuuksien kurjuus, että joudutte jättään ristiäiset väliin =( =( =(

    Teletapin huone on kyl hieno nyt jo!! Mä oon miettiny Nellin huonetta.. Tähdet olis kans kova sana, tai sit joku kiva pystyraitatapetti??

    VastaaPoista