torstai 16. helmikuuta 2012

yksin kotona.


Apua. Mää oon yksin kotona. Vein pojan aamulla hoitoon. Ihan hirveetä... Maanantaina käytiin tutustumassa, ja paikka on kiva ja hoitajat kivoja. Ja poikakin mennä viipotti sielä muitten mukana pois tiehensä, ei äitiä tarvinu, eikä kyselly. Kuten ei yleensäkään, se on niin reipas ja itsenäinen tenava. Mutta nyt se on sielä yksin, YHYYY.... :/ Tuntu kyllä ihan hirveeltä viedä sinne aamulla. Heti kun saatiin ulkovaatteet pois, paineli poika suoraan leikkihuoneeseen. Muisti missä se on :) Ja minä lähin tippalinssissä kotia päin (lue: räävyin niin etten etteni nähny). Leikkihuoneen ikkunasta kurkkasin lähteisä, sielä se kaiveli laatikosta leluja.. Ja nyt ryven itsesäälissä kotona nessupaketin kanssa. On tää rankkaa. Onneks saan jo kahden tunnin päästä hakia kultamussukan kotia päikkäreille. Eka päivä siis näin lyhyesti, jospa huomenna sitten vähän pidemmästi.

Asiasta kukkaruukkun. Eilen vietettiin kiva päivä siskoni ja Teletapin serkku-pojan kans. Ekku vähän shoppailua, sit mahat täyteen Amarillossa ja loppupäivä laatuaikaa kotona ulkoillen ja löhöillen. Shoppailusaldona tein mojovan löydön Prismasta. Sielä oli kaikki loput topat -70% ja pakkohan se oli jo ensitalvea silmällä pitäen hankkia tämä, kun hintaa jäi vain 15 €. Jospa tuo alkutalvesta menis päälle.


Lindexin ale-rekistä pari paitaa. Tällä kertaa tajusin mennä jo sinne "isompien" lasten puolelle, enkä pyöriny epätoivoisena vauvojen osastolla, kuten viimeksi :D


ja tän ihanan haalarin bongasin netti-kirpparilta! mä sitten NIIIIN tykkään tosta kankaasta. Se on velouria ja oon tehny pojalle siitä aikasemmin housut. Sitten tätä kangasta ei enää saanutkaan, mut yks päivä löysin sitä Ikasyriltä, pitäs varmaan vielä tilata myöhempiä ompeluksia varten :)


Ja alla-olevat pöksyt lähtee uudelle omistajalle tänään :) Tuo sienet ja siilit- joustofroteekin on nyt sitten multa loppu. Sitä on kyllä pakko hankkia kans lisää. On niin ihana!


no. ei kai tähän hätään nyt muuta. Koitan reipastua ja käyttää tämän oman ajan hyödyksi ja lopettaa tän rääkymisen. Kyllä tämä tästä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti