perjantai 3. helmikuuta 2012

Sisäilyä.


Joo eipä haittais vaikka nää pakkaset JO hellittäs! Me ollaan teletapin (ja KOIRAN) kans oltu sisällä nyt... öö... kohta.. ehkä 2 viikkoa. Kun ensin sairasteltiin, ja sitten tuli KYLYMÄ! MÄÄ haluan ulos, LAPSI haluaa ulos, ja mitä ilmeisimmin KOIRAKIN haluaa ulos! Ja koiralle ei riitä pikaset pisut takapihalla ja iltasella isännän töitten jälkeen 15-30 min pellolla juoksentelua, ennenkuin tassut paleltuu... Mutta näillä nyt mennään. Onneks ensi viikolle lupasi lauhtuvaa!!! =)


Täälä on siis levitelty lelut ympäri taloa..






Eilen ystäväni kävi poikiensa kanssa meitä viihdyttämässä. Meni muutama tunti mukavasti. Tänään käytiin hakeen pojalle piikki neuvolasta, ja iltapäivällä sitten kävästiin pikaisesti kaupungilla, kun mieskin oli kotosalla. Keskuspölynimuriin oli PAKKO hakia uusi suutin. Tai se, letkun päässä oleva osa :D Hajos edellinen nyt lopullisesti, ja meinas palaa päreet koiran karvojen kans. Samalla pyörähdettiin kirpparilla, ja mä löysin I-H-A-N-A-N toppatakin ITELLENI! Mut en ostanu, ko mies sano että se on "ihan HIRVEE". Käyn ehkä huomena salaa sen hakemassa, kun tulen "tukkalääkäriltä". Se oli semmonen törkeen vanhan näkönen, ulkoisesti siis. Tumman sininen, VALKOISILLA vetskareilla. Matala kaulus ja leveä resori tossa vyötäröllä. Tuli mieleen joku 70-luvun hiihtopuvun takki EHKÄ :) Mut se oli kuitenki Blendin takki, että ei ehkä ihan niin vanha kuitenkaan... Ja hintaa vaan 4 egeä! Daa-A?!?!? Menis aivan hyvin täsä kylillä kauppareissuilla, mulla raukalla kun ei varsinaista toppatakkia ole. Tai on yks semmonen mallia MICHELIN- (ja siis oikeesti valkonen takki!) jota siis käytetään tämmösillä paukkupakkasilla koiran kans ulkoillessa ja sit toinen semmonen anorakki-mallin takki, joka on tosi epäkäytännöllinen, mutta hieno. Eikä oikeestaan kuitenkaan ole edes toppatakki, vaan joku välikausi pusakka. Nii, ja sit on vaan semmosia "hienostelu-työ-takkeja". Eli, määhän TARVIN sen takin...?!

2 kommenttia:

  1. Joo, täällä rupee kans loppuun hermot tuon pakkasen kans. Tänään tuntu pikkusen jo siltä, et kaatuukohan ne seinät kuitenki päälle ??

    Siis Nellillä on jotain flunssaa tai sitte ei oo?? Mä oon olettanu et alkoi hampaiden takia, kun sillä on alakulmurit puskenu pihalle. Hampaita on hangannu ja nenä on ollu tukossa ja nuhanen ja vähän kuumetta sillon tällön jne jne.

    Onneks navetointi on onnistunu silleen, et mä oon menny ens siivoaan sinne, juottaan vasikat ja laittaan koneet valmiiks. Sit oon tullu takas ja lennossa vaihdettu vuoroja xD

    Ja Nelli on saanu kattoo PikkuKakkosta, ekaa kertaa elämässään!! Välillä sitä on kiinnostanu, välillä ei!

    VastaaPoista
  2. joo. ärsyä! Toivottavasti Nellille ei pahempaa tuu että me päästäsä ENS viikolla kylästeleen :D

    VastaaPoista