keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Villahousut jalkaan!


Ja takkaan tuli! Kyllä täälä tarkenee :) Sisätiloissa siis hengattu koko alkuviikko. No eilen onneks lauhtu iltapäivällä sen verran, että edes hetkeks tarkeni Teletappikin pihalle. Vaikka nenä ja posket sillä oli hetken päästä kirkuvan punaset. Koira tietysti oli onnessaan, mitä kovempi pakkanen, sitä enempi se tykkää piehtaroida hangessa. Viördou..


Viikonloppuna tosiaan päästiin sitten hääpäivän viettoon, viikon myöhässä :) Oltiin yksi yö Oulussa hotellissa. Käytiin leffassa kattomassa Varasto. Oli ihan jees, parit kunnon naurunremakat kirvoitti ja muutaman kyyneleenkin, mut silti semmosta, keskivertokamaa. Ja mahat täyteen Torrerossa. Sit vähän hotellille lepäileen ja keskustelu tyyliin: "lähetäänkö baariin?" "ois kyllä kiva, lähetäänkö" "nii.." "ei me taija jaksaa..." Täsäpä oikeen, VANHUKSET!!
no, saatiinpa reippaina sitten seuraavan päivänä shoppailla Zeppeliinissä! Mukaan tarttu Teletapille (TIETYSTI!! Itelle ei taaskaan mitään...)

Po.P:lta löyty alerekistä tää ihanuus. Välikausitakki ja kokoa 86cm. Vähän vielä reilu, mut meneepä sit syksylläki, I HOPE! Ja niin, 89€ - 40% ja sit vielä kun päivitin kanta-asiakaskorttini, sain 6 € lisä-alennusta. Mielestäni hyvä diili =)


Ja kunnon rukkaset Stadiumista -50% , eli hintaa jäi vain 7.90€. Nää on hyvät ko näissä on vetoketjukin. Saa ne henkkamaukan parin euron tumput heittää rovioon.


Tänään otin ihtiäni niskasta kiinni ja puoliväkisin alotin taas ompeluksia, kun poika oli päikkäreillä. Sitten innostuinkin ja pääsin hyvin vauhtiin, paita tuli valmiiksi. Omaan käyttöön, pojalle siis =)


ja nämä on jo kuivumassa: Kangas-Mallasta tilasin junatrikoota ja maasturit-velouria. Trikoosta pojalle uusia paitoja ja velourista pöksyt. Velouria otin reilusti, että siitä liikeenee muillekkin.


ja tämä se ei ymmärrä miks ei pääse ulos... Tai päästään me iltasella, sitten joskus kun mies on tullut töistä. Eilenki mentiin tuonne meidän talon taakse pellolle, sinne on moottorikelkat ajellu hyvän "kävelyreitin". Oli ihanaa, pirtsakka pakkanen, kuutamo, tähtitaivas ja hämärää.. aaawwww.. miilaik. Piti sit kääntyä aika pian jo takasin kun karvanen kaveri rupesi nostelemaan kinttujaan siihen malliin että varpaat jäätyy....


edit. tää karppaa taas

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti